Linksys Mesh Wifi-systemen

Naadloze Linksys Mesh Wifi met 100% signaalsterkte. Met ultrasnelle prestaties biedt het Linksys Mesh Wifi-systeem de snelheid die nodig is om meerdere apparaten in jouw huis of kantoor te ondersteunen.

Onderstaand een overzicht van alle Linksys Mesh Wifi-systemen (modellen):

 • Velop, MX, Atlas en Velop Pro. De modellen worden in 1, 2 of 3-pack aangeboden, voornamelijk in het wit.

1. Wat is Linksys?

Linksys is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van netwerkhardware voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Het bedrijf werd opgericht in 1988 en heeft sindsdien een prominente rol gespeeld op het gebied van consumentennetwerken.

Linksys staat bekend om het aanbieden van een breed scala aan netwerkproducten, waaronder routers, switches, wifi-extenders, netwerkopslagapparaten en meer. Enkele kenmerken van Linksys-producten en het bedrijf zelf zijn: Routers, Wifi-Extenders, Mesh Wifi-Systemen, Smart Home, Netwerkswitches, Netwerkopslag (NAS), Linksys Velop, Linksys-app.

Linksys-producten staan bekend om hun betrouwbaarheid en worden veel gebruikt in huishoudens en kleine kantoren. Het bedrijf blijft nieuwe technologieën en innovaties volgen om aan de behoeften van consumenten en bedrijven te voldoen.

2. De verschillende Linksys Mesh Wifi-systemen

Wees klaar voor de toekomst. De Linksys Mesh Wifi-systemen zijn voorzien van Intelligent Mesh waarmee je de dekking overal in huis of kantoor kunt uitbreiden door nodes (knooppunten) toe te voegen. Zo heb je altijd voldoende bereik om verbonden te blijven. De Linksys Mesh Wifi-systemen ondergaan maar liefst 25 praktijktests. Daarnaast worden ze met 3 jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning geleverd.

Linksys biedt Mesh Wifi-systemen onder andere onder de naam “Velop“. Onderstaand een overzicht van de Linksys Mesh Wifi-systemen (modellen):

 • Velop (Wifi 5) (2 & 3-pack (wit & zwart);
 • Velop (Wifi 6);
 • MX4200;
 • MX8400;
 • MX12600;
 • Atlas Pro 6 (1, 2 & 3-pack);
 • Velop Pro 6E (1, 2 & 3-pack);
 • Velop Pro 7 (1, 2 & 3-pack).

3. De kenmerken en voordelen van Linksys Mesh Wifi-systemen

Linksys Velop Mesh Wifi-systemen bieden verschillende voordelen die bijdragen aan een betere wifi-ervaring in huis. Hier zijn enkele van de voordelen van Linksys Velop-systemen:

 • Uitgebreide Dekking:

Een van de belangrijkste voordelen is de uitgebreide wifi-dekking die wordt geboden door het gebruik van meerdere knooppunten (satellieten). Dit elimineert dode zones en zorgt voor een consistente verbinding in het hele huis.

 • Betere Prestaties:

Linksys Velop-systemen ondersteunen vaak de nieuwste wifi-standaarden, zoals Wi-Fi 6 (802.11ax), waardoor hogere snelheden en verbeterde prestaties mogelijk zijn, vooral in omgevingen met veel verbonden apparaten.

 • Eenvoudige Installatie en Beheer:

Velop-systemen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met een eenvoudige installatieprocedure die wordt ondersteund door de Linksys-app. Dit maakt het systeem toegankelijk voor gebruikers zonder diepgaande technische kennis.

 • Tri-Band Functionaliteit (sommige modellen):

Bepaalde Velop-modellen bieden tri-band functionaliteit, waardoor een extra 5 GHz-band beschikbaar is voor specifieke communicatie tussen de knooppunten, waardoor de hoofdband beschikbaar blijft voor directe verbindingen met apparaten.

 • Wi-Fi 6 Ondersteuning (sommige modellen):

Nieuwere Velop-modellen ondersteunen de nieuwste wifi-standaard, Wi-Fi 6, waardoor hogere snelheden en betere prestaties mogelijk zijn, vooral in omgevingen met veel verbonden apparaten.

 • Automatische Optimalisatie:

Velop-systemen hebben functies zoals automatische kanaalselectie en automatische bandwisseling om de prestaties te optimaliseren en interferentie te verminderen.

 • Ethernetpoorten op Satellieten (sommige modellen):

Veel Velop-satellieten hebben ethernetpoorten, waardoor bedrade apparaten kunnen worden aangesloten voor een stabiele bekabelde verbinding.

 • Gastnetwerk Ondersteuning:

Linksys Velop biedt vaak de mogelijkheid om een gastnetwerk in te stellen, zodat bezoekers veilig kunnen verbinden zonder toegang tot het hoofdnetwerk.

 • Ouderlijk Toezicht (sommige modellen):

Bepaalde Velop-modellen bieden ouderlijk toezicht waarmee gebruikers de internettoegang voor specifieke apparaten kunnen beheren.

 • Linksys Intelligent Mesh-technologie:

De Intelligent Mesh-technologie past zich dynamisch aan veranderende omstandigheden aan om de prestaties te optimaliseren.

 • Schaalbaarheid:

Velop is schaalbaar, wat betekent dat je extra satellieten kunt toevoegen om de dekking uit te breiden als dat nodig is.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke voordelen kunnen variëren afhankelijk van het exacte model en de generatie van het Linksys Velop Mesh Wifi-systeem dat je overweegt. Het is raadzaam de productspecificaties te raadplegen voor gedetailleerde informatie.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl