Netgear Mesh Wifi-systemen

Geen plekken meer zonder bereik, instabiele verbindingen of buffering. Bedek elke vierkante centimeter van jouw huis of kantoor met soepele, betrouwbare en eersteklas Netgear Mesh Wifi.

Onderstaand een overzicht van alle Netgear Mesh Wifi-systemen (modellen):

Netgear Orbi: RBK-, RBS-, RBSE- en RBKE- modelnummers. De modellen worden of in 2-pack of 3-pack of beide aangeboden in het wit en/of zwart.

1. Wat is Netgear?

Netgear is een bekend bedrijf dat zich specialiseert in de productie van netwerkapparatuur en consumentenelektronica. Het werd opgericht in 1996 en heeft sindsdien een prominente rol gespeeld op het gebied van netwerktechnologie. Netgear staat vooral bekend om zijn breed scala aan producten die gericht zijn op thuisnetwerken en kleine bedrijfsomgevingen.

Netgear-producten staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze worden veel gebruikt in zowel thuisomgevingen als zakelijke netwerken. Het bedrijf blijft nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van netwerken volgen en implementeren om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

2. De verschillende Netgear Mesh Wifi-systemen

Meer van alles, overal. Netgear Mesh Wifi zorgt voor meer dekking; het levert altijd sterke wifi in jouw hele huis of kantoor, met uitbreidbare dekking tot 875 vierkantemeter. Netgear Mesh Wifi zorgt voor meer apparaten; stream, game en voer videogesprekken op maximaal 75 aangesloten apparaten tegelijkertijd. Netgear Mesh Wifi biedt meer snelheid; stream meerdere 4k/8K-video’s met maximaal 5,4 Gbps, tegelijkertijd met Wifi 6.

Netgear biedt verschillende Mesh Wifi-systemen onder de naam “Orbi“. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten Netgear Orbi Mesh Wifi-systemen:

 • RBK762 (2-pack);
 • RBK852 (2-pack) & RBK853 (3-pack);
 • RBS860 (wit) & RBS860B (zwart);
 • RBK862S (2-pack) & RBK862S (2-pack) (zwart);
 • RBK863S (3 pack) & RBK863SB (3-pack) (zwart);
 • RBSE960 (wit) & RBSE960B (zwart);
 • RBKE962 (2-pack) & RBKE963 (3-pack).

Zoals je kunt lezen worden de namen van de modellen op een specifieke manier benoemd. De ‘2’ of ‘3’ aan het einde van het modelnummer staat voor 2- of 3-pack. De letter B als toevoeging staat voor de kleur zwart (black).

3. De kenmerken en voordelen van Netgear Mesh Wifi-systemen

Netgear Mesh Wifi-systemen, zoals de Orbi-serie, bieden verschillende voordelen die bijdragen aan een betere wifi-ervaring in huis. Hier zijn enkele van de voordelen van Netgear Mesh Wifi-systemen:

 • Uitgebreide Dekking:

Een van de belangrijkste voordelen is de uitgebreide wifi-dekking die wordt geboden door het gebruik van meerdere knooppunten (satellieten). Dit helpt dode zones te elimineren en zorgt voor een consistente verbinding in het hele huis.

 • Betere Prestaties:

Netgear Orbi Mesh Wifi-systemen ondersteunen vaak de nieuwste wifi-standaarden, zoals Wi-Fi 6 (802.11ax), wat resulteert in hogere snelheden en verbeterde prestaties, vooral in omgevingen met veel verbonden apparaten.

 • Eenvoudige Installatie:

Netgear heeft zich gericht op gebruiksvriendelijkheid, en de installatie van Orbi-systemen wordt vaak als eenvoudig ervaren. Dit maakt het toegankelijk voor gebruikers zonder diepgaande technische kennis.

 • Automatische Optimalisatie:

Netgear Mesh Wifi-systemen hebben functies zoals automatische kanaalselectie en automatische bandwisseling om de prestaties te optimaliseren en interferentie te minimaliseren.

 • Schaalbaarheid:

Het Orbi-systeem is schaalbaar, wat betekent dat je extra satellieten kunt toevoegen om de dekking verder uit te breiden als dat nodig is.

 • Tri-Band Technologie (sommige modellen):

Bepaalde Orbi-modellen maken gebruik van tri-band technologie, waarbij een extra 5 GHz-band wordt gebruikt voor specifieke communicatie tussen knooppunten, waardoor de hoofdband vrij blijft voor directe verbindingen met apparaten.

 • Ethernetpoorten op Satellieten:

Veel Orbi-satellieten hebben ethernetpoorten, waardoor bedrade apparaten kunnen worden aangesloten voor een stabiele bekabelde verbinding.

 • Gastnetwerk Ondersteuning:

Netgear Mesh Wifi-systemen bieden vaak de mogelijkheid om een gastnetwerk in te stellen, waardoor bezoekers veilig kunnen verbinden zonder toegang tot het hoofdnetwerk.

 • Ouderlijk Toezicht (sommige modellen):

Bepaalde Orbi-modellen bieden ouderlijk toezicht, waarmee gebruikers de internettoegang voor specifieke apparaten kunnen beheren.

 • Regelmatige Firmware-updates:

Netgear biedt regelmatig firmware-updates voor hun Orbi-systemen om beveiliging te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke voordelen kunnen variëren afhankelijk van het exacte model en de generatie van het Netgear Mesh Wifi-systeem dat je overweegt. Het is raadzaam de productspecificaties te raadplegen voor gedetailleerde informatie.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl
expert.nl